CAFÉ ÖRAT

Café Örat är Consensus alldeles egna kårcafé och verksamheten drivs av studenter för studenter. Här säljs kaffe, te och till studentvänliga priser. Som Consensusmedlem får man dessutom rabatt på nästan hela vårt sortiment!

Öppettider:
Måndag-Torsdag: 8-16:15
Fredag: 8-15
Välkomna!


JOBBA EXTRA I CAFÉET?

Som student är det möjligt att arbeta i caféet. Man arbetar 3-4 h per månad och bokar själv in sina pass när man har tid.

För detta får man obegränsad tillgång till kaffe, te och varm chokladdryck samt en trevlig sittning i slutet av terminen. Det brukar vara väldigt uppskattat att jobba på caféet och dessutom ett bra sätt att lära känna andra MedFak-studenter. Är du intresserad av att jobba anordnas introkvällar i början av varje termin och finns det lediga platser går det bra att börja jobba även senare under terminen. Verkar det intressant? Hör av dig!

cafeorat@consensus.liu.se


BESTÄLLA KAFFE, TE ELLER MACKOR?

Skicka ett mail till kaffegeneral@consensus.liu.se för mer information!

PUB ÖRAT

Pub Örat är Campus US egna studentdrivna pub. Pubarna som styrs ser olika ut från gång till gång med diverse roliga teman som kan innebära olika mat, dryck och aktiviteter. Håll utkik i Consensus nyhetsbrev eller på Pub Örats facebooksida för information när pubarna arrangeras.


VILL DU JOBBA PÅ PUB ÖRAT?

Passen läggs ut i en facebookgrupp där det är först till kvarn som gäller. Som tack får du en fantastisk tackfest. Här har ni gruppen som du som vill jobba: https://www.facebook.com/groups/976548162772139/

Om ni har några frågor så kan ni skicka dessa till pubchef@consensus.liu.se

 

CONSENSUS KONTOR

Kårhus1

Kårhuset Örat ligger precis utanför entren vid campus US och erbjuder studenterna studieplatser, café och festlokal. Högst upp finns Consensus kontor.

Consensus är kåren för dig som läser vid Medicinska fakulteten i Linköping och Norrköping. Alla medlemmar har rätt att ge sin åsikt om vad kåren ska arbeta med för det är medlemmarna som är Consensus.

WEBBADMINISTRATÖR

GRAFISKT MATERIAL

VÅRA VÄNNER


 Svart logga linkopingkommun farg liggande

Kontakta oss


Besöks- & postadress Linköping

Consensus Medicinska fakultetens studentkår
Kårhus Örat, US-området ingång 73
581 85 Linköping

Besöksadress Norrköping

Kungsgatan 40, Kårhus Trappan

Postadress Norrköping

Kårhuset Trappan
Universitet
601 74 Norrköping

Org. nr

822003-1564

Copyright © 2024 Consensus - Alla rättigheter reserverade