KÅRHUS

SOM MEDLEM I CONSENSUS ÄR DU DELÄGARE I KÅRHUSEN!

En del av det du har investerat i ditt medlemskap fördelas till de fem (!) kårhusen som finns i både Linköping och Norrköping. I kårhusen jobbar studenter extra på sin fritid från alla fakulteter och varje gång du köper, hyr eller beställer något i kårhusen går pengarna direkt tillbaka till kårhusen. Pengarna kan t.ex. gå till arbetarnas löner, öka utbudet, köpa inventarier osv.

Kårhusen drivs av den idéella serviceorganisationen Kårservice som ägs av de tre studentkårerna Consensus, LinTek och StuFF.

Kårservice uppdrag är att bedriva kostnadseffektiv och professionell service för Linköpings och Norrköpings drygt 27000 studenter. Bland annat ansvarar Kårservice för fest- och husförvaltningsverksamhet, bostadsförmedling samt för verksamheterna i kårhusen Kårallen, Örat, Kollektivet, Ryds Herrgård samt Trappan och Trappan Café i Norrköping.

KÅRHUSET ÖRAT

KÅRHUSET ÖRAT

Kårhuset Örat ligger precis utanför entren vid campus US och erbjuder studenterna studieplatser, café och festlokal.

KÅRHUSET TRAPPAN

KÅRHUSET TRAPPAN

Kårhuset Trappan erbjuder studenter i Norrköping studieplatser, café och festlokal.

KÅRALLEN

KÅRALLEN

Kårallen är det största kårhuset vid Linköpings Universitet. Här finns bland annat sektionscafét Baljan och mängder av sektionsrum. Här anordnas dessutom universitetets största fester och pubar

RYDS HERRGÅRD [HG]

RYDS HERRGÅRD [HG]

Ryds Herrgård, [hg], är en restaurang och ett uteställe för studenter vid Linköpings universitet och har i över tjugo år erbjudit mat & dryck, trevligt umgänge, dans och livemusik i olika kombinationer sex av veckans sju dagar.

KÅRHUSET KOLLEKTIVET

KÅRHUSET KOLLEKTIVET

Kårhuset Kollektivet är kårhuset mitt i Linköpings centrum och erbjuder sittningar, föreläsningar, konferenser och nattklubb mm. Dessutom finns finfina studieplatser under dagtid!

CONSENSUS KONTOR

Kårhus1

Kårhuset Örat ligger precis utanför entren vid campus US och erbjuder studenterna studieplatser, café och festlokal. Högst upp finns Consensus kontor.

Consensus är kåren för dig som läser vid Medicinska fakulteten i Linköping och Norrköping. Alla medlemmar har rätt att ge sin åsikt om vad kåren ska arbeta med för det är medlemmarna som är Consensus.

WEBBADMINISTRATÖR

GRAFISKT MATERIAL

VÅRA VÄNNER


 Svart logga linkopingkommun farg liggande

Kontakta oss


Besöks- & postadress Linköping

Consensus Medicinska fakultetens studentkår
Kårhus Örat, US-området ingång 73
581 85 Linköping

Besöksadress Norrköping

Kungsgatan 40, Kårhus Trappan

Postadress Norrköping

Kårhuset Trappan
Universitet
601 74 Norrköping

Org. nr

822003-1564

Copyright © 2024 Consensus - Alla rättigheter reserverade