Nationell påverkan

 

 

Consensus har studentinflytande på nationell nivå som sker genom kårens medlemskap i Sveriges förenade studentkårer (SFS). SFS har varje år ett fullmäktige där Consensus och andra medlemskårer bestämmer vilken nationell studentpolitik som ska bedrivas nästkommande verksamhetsår. SFS fullmäktige brukar vanligtvis genomföras på vårterminen i den stad som föregående verksamhetsår vunnit priset för Årets studentstad. 

Som studerande vid Medicinska Fakulteten finns möjlighet att vara en del av Consensus delegation vid SFS fullmäktige. Är du intresserad av studentpolitik och vill vara med i Consensus delegation kan du kontakta Consensus Kårordförande på ko@consensus.liu.se.

Läs mer om SFS nationella arbete genom att klicka dig vidare nedan.

Image

CONSENSUS KONTOR

Kårhus1

Kårhuset Örat ligger precis utanför entren vid campus US och erbjuder studenterna studieplatser, café och festlokal. Högst upp finns Consensus kontor.

Consensus är kåren för dig som läser vid Medicinska fakulteten i Linköping och Norrköping. Alla medlemmar har rätt att ge sin åsikt om vad kåren ska arbeta med för det är medlemmarna som är Consensus.

WEBBADMINISTRATÖR

GRAFISKT MATERIAL

VÅRA VÄNNER


 Svart logga linkopingkommun farg liggande

Kontakta oss


Besöks- & postadress Linköping

Consensus Medicinska fakultetens studentkår
Kårhus Örat, US-området ingång 73
581 85 Linköping

Besöksadress Norrköping

Kungsgatan 40, Kårhus Trappan

Postadress Norrköping

Kårhuset Trappan
Universitet
601 74 Norrköping

Org. nr

822003-1564

Copyright © 2024 Consensus - Alla rättigheter reserverade